„Od ziarenka do bochenka”

  • Wyjazd grupy w godzinach porannych
  • Przejazd do Podedwórza k. Parczewa
  • Udział w warsztatach podczas których uczestnicy poznają tradycyjne sposoby uprawy zbóż, rodzaje tradycyjnego pieczywa i tajemnice, jakie wiążą się z ich wypiekiem, obejrzą krótki film edukacyjny oraz będą mieli okazję spróbować swoich sił w młoceniu cepem, czyszczeniu, mieleniu ziarna, przygotowaniu ciasta i jego wypieku w piecu chlebowym
  • Wyjazd w drogę powrotną
  • Powrót w godzinach popołudniowych

Cena: 
Cena zawiera: przejazd autokarem, opiekę przewodnika i/lub pilota, warsztaty, ubezpieczenie, podatek VAT.

Strona używa plików cookie. Korzystanie ze strony bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na zapisywanie plików cookie na urządzeniu użytkownika.